Auteur Topic: Forumregels  (gelezen 11625 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline M. Miller

  • Administrator
  • Lid
  • Berichten: 24.448
    • Analog Audio
    • E-mail
Forumregels
« Gepost op: Datum: zondag 02 april 2017, 10:47:10. »
Welkom op Analog Audio. Dit forum is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een vriendenclub, met als rode draad de liefde voor “ouderwetse” audio. Om dit forum overzichtelijk én gezellig te houden, zijn er een aantal basisregels, waarvan het handig is ze even door te lezen alvorens tot registratie over te gaan:

Plaats nooit privacygevoelige informatie op deze website. Niet van jezelf, maar zeker niet van anderen, tenzij hier nadrukkelijk toestemming voor is gegeven. Het verstrekken van deze gegevens is dan echter geheel voor eigen risico.

Vrij naar de grondwet is discriminatie op basis van godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook niet toegestaan.

Mocht een post van een lid door een ander lid als storend worden ervaren, dan is het toegestaan elkaar hier op aan te spreken, maar het is absoluut niet de bedoeling elkaar aan te vallen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, zal het betreffende topic worden opgeruimd door een moderator.

Dit forum is een vraagbaak voor liefhebbers van analoge audio. We proberen handelaren zoveel mogelijk te weren. Het is dan ook niet gewenst om dit forum alleen te gebruiken voor het zo goedkoop mogelijk aanschaffen van apparatuur.

Dit forum kent een “Offtopic” sectie, waarin leden vrij zijn alles te posten wat niets met analoge audio te maken heeft. Politieke discussies zijn op dit forum niet verboden, maar worden ook niet aangemoedigd.

Ten slotte: Het wordt zeer gewaardeerd als je je als nieuw lid even voorstelt, zodat wij weten met wie we te maken hebben. HIER kunnen voorsteltopics geplaatst worden.

Veel plezier!


Binnenkort ook in uw theater: "JURJEN - De Musical". Geschikt voor de hele familie! Vanwege grove taal alleen voor 16 jaar en ouder.